Lækker dobbeltdyne: Fiberdyne med 100% Greenfirst polyesterfyld

Køb her: Bedste valg af fiberdyne Køb her: Bedste valg af fiberdyne

Dette er et godt og bæredygtigt valg af dobbeltdyne. Fiberdynen her er udelukkende med Greenfirst behandlet polyesterfyld. Det betyder at dobbeltdynen er både et bæredygtigt og behageligt valg af dyne for dig og hvem du vælger skal ligge sammen med dig under dynen.

Et populært valg af dobbeltdyne med Oeko-Tex Standard 100 certifikat

Dobbeltdynen er produceret på en måde så den helt sikkert vil forbedre de flestes nattesøvn. Men udover det er den også produceret i ganske naturlige og bæredygtige omgivelser.

Polyester fyldet i dobbeltdynen er af den absolut bedste kvalitet, hvilket udover at give en dyne med masser af varme og fylde også betyder at dette er det mest holdbare valg af dyne du kan foretage dig. Fiberdyner holder længere end nogen anden form for dyne, og da denne dobbeltdyne er lavet af syntetiske fibre placeret klods op af hinanden får du altså både en dyne der kan holde i mange år, men også en der kan holde på varmen i alle disse år.

Udover dette, så kræver en fiberdyne ikke lige så meget vedligeholdelse som dobbeltdyner med naturfuld. Du behøver ikke vaske den lige så ofte, eller hænge den til udluftning i lige så høj grad som en dyne med gåsedun kræver.

Denne dobbeltdyne kan vaske ved 40 grader.

Vælg denne dyne, hvis du gerne vil have en dyne som er billig og som vil holde i mange år frem.


Se her: Du kan købe dynen med prisgaranti


Har du spørgsmål til denne dyne? Klik her

Leave a reply